משפטי– זאפ
משפטיפורומיםרשלנות רפואית2 ניתוחים חוזרים בבקע טבורי

מנהלי הפורום

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח

עו"ד דניאל שבח, בעל השכלה רב תחומית במשפטים ובפילוסופיה מטעם אוניברסיטת חיפה (תואר ראשון במשפטים, תואר שני בפילוסופיה, דוקטורנט למשפטים).

קביעת פגישה
0554358920
חזרה לפורום

2 ניתוחים חוזרים בבקע טבורי

ירד
ירדן

לפני 4 שנים נגרם לי בקע טבורי. עברתי ניתוח אבל הבקע חזר לאחר מס' חודשים. שנה אחרי עברתי ניתוח חוזר. למרות הכל מצאו אצלי בקע חדש באיזור הרשת (ששמו לי בניתוח השני). בנוסף, לאחר הניתוח השני היה סיבוך שבעקבותיו פתחו שוב את איזור הניתוח ושכבתי בבי"ח שבוע עם מינון גבוה מאוד של אנטיביוטיקה כל יום. האם יש כאן עילה לרשלנות מצד הרופאים?

RE:
נתי
עו"ד נתי רון - מנהל הפורום

שלום לך ירדן.התשובה לשאלה אם היתה רשלנות או לא תלויה בעובדות של המקרה . לא כל כשלון של טיפול רפואי הוא רשלנות . יש להתייעץ עם כירורג אשר יעיין בתיק שלך בבית החולים שבו פרטי כל הניתוחים ויקבע האם הכשלון הוא תולדה של רשלנות בביצוע הניתוחים.