אלונה

תביעה על רשלנות בלידה - לא הוציאו טמפון וגינלי במשך יותר משבוע

לאחר הלידה השנייה שלי היו לי כאבים חזקים והסתבר שלא הוציאו טמפון וגינלי במשך יותר משבוע. ברצוני לדעת האם לא מדובר ברשלנות רפואית ואם כן, אני מעוניינת להגיש תביעה נגד המחלקה וביה"ח

עו"ד נתי רון-מנהל הפורום

שלום לך אלונה. אם מדובר ברשלנות ( ועל כך יכול להשיב רק גניקולוג אותו צריך לשאול ) ניתן לתבוע אם אפשר להוכיח שנגרם נזק. הגם שכאבים גם הם סוג של נזק לא נראה לי שבית משפט יפסוק עבורם סכום משמעותי ששווה לתבוע בגללו.מאידך אולי תרצי להתלונן בפני הנהלת ביה"ח שלא על מנת לקבל פיצויים אלא כדי למנוע את הישנות התקלה אצל נשים אחרות.