רן

צלקת עקב ניתוח קוסמטי באוזניים

שלום, לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח קוסמטי באוזניים. בסוף הניתוח, חבש המנתח את את האוזניים ע"י תחבושת שהקיפה את הראש, כך שהתחבושת כיסתה את המצח, האוזניים והעורף. לאחר שהתעוררתי מהניתוח התלוננתי על כאבים עזים במצח, הרופא המנתח בדק ואמר שהכל בסדר וזה צריך להיות ככה. לאחר שבוע עם התחבושת, הגעתי לרופא ולאחר שהוא הוריד לי את התחבושת התגלו על המצח משני צידיו 2 פצעים גדולים כתוצאה מהלחץ של התחבושת. עברה שנה וחצי מאז והפצעים נחלימו אך נותרה צלקת מאוד לא אסטטית שמפריעה לי. האם לאור הסיפו הנ"ל יש לי הילה לתביעה? תודה מראש רן

מיכל

רן היי מה שלומך? יש לנו מקרה דומה גם לי נוצרה צלקת קטנה כתוצאה מלחץ של חבישה. רציתי לשאול אותך האם ביררת על העלמת הצלקת על ידי סטרואידים ? אם עשית והאם זה עוזר?תודה.

יאיר סקסלקי, עו"ד

רן שלום, לצערי רשלנות רפואית במהלך או לאחר ניתוחים פלסטיים אינה דבר יוצא דופן. מדברך עולה כי בהחלט ניתן לשקול הגשת תביעה כנגד הרופא או המוסד הרפואי שבו בוצעה הפעולה. על מנת להיות יותר בטוח יש לבחון כמה עניינים נוספים באופן בלתי אמצעי. בברכה,