מני

אי מתן תרופות בזמן - רשלנות

שלום. עברתי אוטם שריר הלב והסיבה לטענת הרופאים היא שהיה לי שנים עודף כלוסטרול שלא טופל תרופתית . בדקתי את התיק הרפואי שלי ומצאתי רישום של כלוסטרול גבוה מספר שנים לפני האוטם והרופא רשם רק טיפול ע"י "דיאטה דלת פחמימות " ללא תרופות . האם ניתן לדעתך לתבוע את קופת חולים על רשלנות רפואית שאם היתי מקבל טיפול מתאים לא הייתי עובר אוטם . תודה

יאיר סקלסקי, עו"ד

מני שלום, אינני רופא אך אני יודע שלהתקף לב ישנם מספר גורמים. על מנת להגיש תביעה ברשלנות רפואית במקרה זה, יש לקבל חוות דעת רפואית ממומחה שיצור מפורשות את הקשר בין הכולסטרול להתקף הלב. באופן כללי, אי מתן טיפול מתאים לבעיה כרונית, מסכנת חיים או שעלולה לסכן חיים, זה בהחלט התרשלו ואם נגרם נזק כתוצאה מכך - ניתן להגיש תביעה ברשלנות ולהיפרע פיצויים. רפואה שלמה,