לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רחל רצר

דחיית ניתוח ועוד מחדלים בטיפול במסתם ודם מזוהם

שלום רב בעלי הגיע לבית חולים בגלל אודטה מורחבת במהלך הבדיקה הרופא אמר לי שהוא נולד עם מסתם בעל 2 כנפיים במקום 3 ועדי להחליף אותו מאחר ויתכן בעתיד שתהיה בעיה עם המסתם כדאי היום במהלך פתיחת בית החזה להחליפו מאחר שאנו אנשים בריאים אני בדרך! כלל העדפנו מסתם ביולוגי וכך היה חוד וחצי לאחר החלפת המסתם בעלי הגיע לבית החולים חזרה עם רעידות קשות וצמרמורות בבדיקה למחרת נודע שהיה לו גוש דם גדול סביב המסתם והדם הזה מזוהם והוא חייב ניתוח דחו להחלפת המסתם בגלל שזה היה ביום חמישי הם החליטו לנתחו ביום ראשון בערב בעלי קרס המסתם נקרע וחלק ממנו הגיע למוחו וגרם לו אירוע מוחי המצנתר היחיד שהיה בבית חולים רמבם לא היה ובעלי הועבר לתל השומר הגענו לאחר כ4 שעות והמתנתק ניסה עוד 5 שעות להוציא את החתיכה שנתקעה ולא הצליח הוא שם סטנד שהדם יזרום לא אמשיך להלאות אתכם באחוזי החיים שנתנו לו עוד חמישה שישה ימים עד הניתוח הבא שזה היה נס אצל הרופאים הם לא ראו אדם שיכול לחיות עם מסתם תלוי על חוט ו-6 אחוז מהמנתחים היו נוכחים כי זה היה נדיר ןהמסתם הוחל למעני חודש נוס בטיפול נמרץ מונשם מורדם חודש נוס בשיקום נשימתי 4 חודשים בבית לוינשטיין ועוד חודש בבני ציון בעלי נכה 175 אחוז והחיים התהפכו עלינו תחושת הבטן שלי אומרת שהיו פה יותר ממחדל אחד אבל בכוחי לעשות מה גם שנארגו ללא עבודה וללא כספים להביא מומחה

יאיר סקלסקי, עו"ד

רחל שלום יש לבחון כמה נקודות במהלך הטיפול שיכולות להוות רשלנות רפואית, החל מעצם הבחירה לנתח, שכן לא מתקנים מה שלא מקולקל וכן דחיית הניתוח מיום ה ליום א. הנך מוזמנת ליצור קשר עם משרדי ב037518405 בברכה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית