לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עופר .ש

החזר כספי על חוות דעת רפואיות

לפורום שלום ליפני שנתיים וחצי פניתי למשרד עורכי דין ברחובות לצורך הגשת תביעה לרשלנות רפואית בלידה לביתי בת 4 שנים היום . לאחר שהעו"ד העביר את החומר הרפואי לרופא גניקולוג שקבע שיש רשלנות רפואית הופניתי לפורום לבדיקת רופא לילדה שיקבע את הנזק שניגרם בלידה.ושילמתי על שתי חוות .לאחר שנה ששילמתי לחוות דעת פניתי לעו"ד והוא אמר שהוא אוסף חומר לתביעה ולאחר שראיתי ששום דבר לא מיתקדם הוא אמר שהחליף רופא ועוד רופא ולאחר מיכן הוא תען שאין רשלנות רפואית ושיחזירו לי את הכסף וכבר עבר חצי שנה והוא מושך אותי שהפורום יחזירו לי את הכסף. מה עליי לעשות שהכסף יוחזר אילי האם עליי ליתבוע את משרד עורכי הדין ואת הפורום רופאים ביחד לשם החזרת הכסף על חוות הדעת הרפואיות. אודה לתשובה מהירה בתודה מראש עופר.

יאיר סקלסקי, עו"ד

עופר שלום, עלות חוות הדעת הנה גבוהה ואני מבין את רצונך לקבל את כספך בחזרה. עם זאת, אין זה הדבר הראשון שהייתי פונה לעשות כי זה עלול "לסגור לך" דלתות משפטיות מאוחר יותר. לדעתי עליך לפנות בהקדם לעו"ד אחר על מנת לבחון את תביעתה של ביתך. במסגרת זו עורך הדין יכול לעשות שימוש בחוות הדעת הקודמת או לדרוש את הכסף בחזרה על פי הנכון בקרה המסויים שלך. בברכה

עופר .ש

הפורום החזיר לי כמחצית מהסכום של חוות הדעת האם אני זכאי לקבל את מלוא הסכום.קבלתי החזר בניקוי הוצאות. בתודה עופר

עופר .ש

לפורום שלום .אני מעוניין לקבל את כל הכסף על חוות הדעת קיבלתי כרגע מחצית מהכסף,הפורום מסרב להחזיר לי את כל הכסף בטענה שהיו להם הוצאות,האם אני זכאי לקבל את כל כספי. בתודה עופר

יאיר סקלסקי, עו"ד

המענה לשאלתך טמון בהסכמות שהגעת אליהן עם עורך הדין, טרם ביצוע התשלום והפנייה למומחה. אני חוזר על הצעתי לפיה תפנה לעורך דין אחר שיטפל בתביעת הרשלנות ואגב כך ידאג להחזר הוצאותך אצל עורך הדין הקודם.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית