לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביב

בירור - אחרי טיפול של יותר מ-10 שנים בפריחה עם אבחנה לא נכונה התברר שהפריחה נובעת מלופוס (זאבת)

שלום שאלה בנוגע לרשלנות רפואית נראה לי smile emoticon היי, בשנת 2002 2003 התחילו אצלי במקביל הקאות ופריחה בפנים בהיותי בן 18 19. הפריחה התגלתה כלופוס (זאבת) אחרי כטיפול של יותר מ 10 שנים אצל מומחית לעור ומין בו היא טענה שזה מתזונה לא נכונה או קפה ובמקביל בכל פניה רשמה לי אנטיביוטיקה ומשחות לאקנה פניתי לד"ר אחר לפני 3 שנים שם הפנה אותי לביופסיה לפריחה על הלחי שם עלו על הלופוס. ההקאות פירקו לי את השיניים (החומציות שעולה וההקאות החוזרות) עלו לי 13 אלף לסדר, אחרי תלונות רבות אצל כמה רופאי משפחה שטענו שזה מהסיגריות או מהקפה או מהתזונה שלחו אותי לבדיקות כמו אולטרסאונד שלא עלה על כלום. לפני כ3 שנים גסטרו אנטולוגית מומחית רשמה לי לנסונפרזול להפסיק את ההקאות שהופסקו כמעט ב 100 אחוז האם מדובר על רשלנות, והאם יש קשר בין הלופוס להקאות. בתודה מראש

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום אביב, על השאלה האם יש קשר בין ההקאות ללופוס צריך לענות מומחה במחלות אוטואימוניות. במידה שכן, נזק זה יצטרף לתביעתך ברשלנות רפואית בגין איחור באבחון המחלה והארכת הסבל על פני שנים עד לאבחון. בברכה,

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית