לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עידו

רשלנות רפואית על אבחון דלקת פרקים של גיל הנעורים

שלום! לפני כשבע שנים שהייתי בן 16 הייתי מאושפז בבית חולים ובבדיקת אקו לב באותו אישפוז האורטה שלי היתה רחבה לגודל של 37-39 מ"מ אך לא התיחסו לממד זה והבחנו לי את המחלה דלקת פרקים של גיל הנעורים, לאחר קבל סטרואידים לתקופה של שנתיים (גם במינונים גבוהים) הופיעו לי כאבים חזקים בחזה ואישפזו אותי שוב ואז ראו שוב שהאורטה שלי רחבה בגודל שאמרנו קודם הם שלחו אותי ל-mra ולאחר התיעצוב החליטו שאני בכלל חולה במחלה takayasu arteritis (דלקת בעורקים שכולל את האורטה) רציתי לדעת אם אני יכול לתבוע במקרה כזה על רשלנות רפואית? ואם כן על איזה סיבה לתבוע? ומה הסכום שאפשר להוציא מתביעה כזאת תודה רבה מראש על העזרה בברכה עידו

עידו

שכחתי לציין שלאחר שהיבחנו לי את הטקייסו קיבלתי טיפול חוזר בסטרואידים (התחלתי שוב במינון גבוה) רק שהוסיפו לי בנוסף רמיקייד ומטרוטוקסד אך לאחר תקופה של כמה חודשים הופסק המטרוטוקסד ונשארו הסטרואידים והרימיקייד בנוסף יש עוד טרופות כמו אספרין ונורמלול תודה

יאיר סקלסקי, עו"ד

עידו שלום, אם יתברר שהיו בידי הרופאים את היכולת לאבחן אבחון נכון שנתיים קודם והם לא עשו זאת ניתן יהי להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית. סכום הפיצוי יהיה בגין הכאב והסבל שחווית בתקופה בה האבחון נדחה ובגין נזקים שעולים להיגרם בעתיד בגל טיפול מיותר, אם ישנם כאלה. בברכה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית