רופא אורתודנט עזב אותי עם הטיפול
בטיפול אורתודנטי הרופא עזב אותי עם הגשר בשיניים ללא השגחה , והחתים אותי על "כתב וויתור מאחריות כי השורש של השן ניחשף לי במהלך הטיפול האורתודנטי ונהיה לי משיחת פרוקטומי בחניכיים מבדיקת רופאת חניכיים מומחית, והלכתי לעזרה ראשונה בלילה לא היה לי מנוחה הסתובבתי הרבה בכבישים כדי הינצל מהרופא , ולאחי עשה ספיגת שורשים + סירבול השיניים וסגירת פה לקויה ועוד... בעוד שהרופא שטיפל בי סירב לשלוח אותי לרופא חניכיים ורצה לטפל בשיניים מכוחות עצמו בעוד שאמר: אני הסתבכתי בטיפול. הרופא סגר לי את השיניים חזק מאוד הרגשתי גלי כאבים חזקים מאד וכל הגוף שלי רעד וגם יביא לי מכה בשן מאופן תחזוקה של המכשיר בצורה לקויה בתוך הפה וסרט את השן , ישב וקם במהירות מספר פעמים מתוך עיניים גדולות תוך כדי שהוא מסתכל עלי והיה כולו אדום בוער. וצעקתי כל כך חזק .ואין אפשרות להיכנס לחדר שהוא מטפל כי יש קוד סודי. ושאני נכנסת עם מטופל ביחד הוא קופץ ונהיה אדום מאוד והזמין אותי לתור הכי אחרונה כדי שאף אחד מהמטופלים לא ישמע ויראה את מעשים. בנוסף הרופא סירב לביא לי את התיעוד כדי שרופא אחר ידע להמשיך טיפול.הוא חשב שלקחתי את התיעוד ולא ראה ניהיה אדום והתבלבל. כל מה שעשיתי כדי שיביא תיעוד לא עזר עו"ד, ההסתדרות ,משרד הבריאות הרופא אורתודנטית החדשה שרצתה לדבר איתו הוא לא דיבר איתה טוב. הרופא החדשה אמרה מסכן מי שהולך לאורתודנט הזה. הרופא אורתודנט הזה גרם לי עוגמת נפש במשך טיפול של שנתיים .והאם הוא יכול לצאת זכאי ? ואיזה סוג של תביעה זה ? והאם תוכל לכתוב לי ולאחי חוות דעת?
שאלות נפוצות:
כרמי רוזנבלט