איריס

רשלנות רפואית בניתוח הגדלת חזה

שלום. מעוניינת להתייעץ לגביי רשלנות רפואית אסטתיקה הגדלת חזה. עברתי הגדלת חזה ולאחר 3 שבועות הגעתי למיון לאחר בדיקה ואישפוז מיידי הוכנסתי לניתוח חירום בו היו 2 עורקים פעילים מדממים. ובעצם היה לי דימום חריף בשד. השתל הוצא ונשארתי עם שתל 1. חזרתי לרופא ונקבע תאריך החזרה של השתל לעוד 3 חודשים. נותחתי והתוצאה לא יפה. כשדיברתי עם הרופא הוא אמר -אמרתי לך לחכות חצי שנה-כמובן שדבר זה לא היה ולא נברא.כל הקודי הנפשי. היחסים האישיים שלי. וכל מה שחוויתי אני שוקלת לתבוע . השתל לא יושב כמו שצריך .מסבר כי קיימת רקמה צלקתית קשה שעדיין לא החלימה והשד היה צריך עוד מס חודשים. רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה. כיצד הכל מתנהל. כמה הוצאות יהיו לי ובמידה ואפסיד בתיק האם אצטרך לשלם על הוצאות הנתבע. אני בטוחה שהצדק איתי אך אין לדעת מי מחובר למי במדינה זו.

יאיר סקלסקי, עו"ד

איריס שלום, על פני הדברים בהחלט נראה שיש מקום לתביעה בגין רשלנות רפואית אולם חשוב להבין את הפרטים עד תום. בכל מה שקשור לניתוחי הגדלת חזה באמצעות שתלי סיליקון יש לבחון את הדברים לעמקם ולהבין את הנזק עד תום. בברכה,