רונית

ניתוח אף: יישור מחיצה.

שלום. רציתי בבקשה לברר בני עבר ניתוח מחיצה וקונחיות בגלל בעיה רפואית ושלבנו ניתוח אסטתי בשנת 2010. בהמהלך כל התקופה בני סבל מנזלת אלרגית התחלנו בזריקות נגד אלרגיה ובמקביל נשלח לבצע C.T מערות הפנים בתשובה של C.T נכתב אין שינוי משנת 2010. בבית חולים נאמר לנו שלא ביצעו בניתוח את המחיצה והקונחיות. בני נאלץ לעבור ניתוח נוסף לפני שבוע. מה עלי לעשות במצב זה

יאיר סקלסקי, עו"ד

בהחלט נשמע שניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית על הניתוח המיותר שעבר.