יואל

מה הסכום הנדרש עקב נכות של 70 אחוז בתביעת רשלנות רפואית

עקב תאונת דרכים עם טרקטורון .ללא ביטוח פונתי להית חולים העמק.אובחנה אצלי שבר בחוליה 3 נותחתי כעבור 8 ימים .התלוננתי על כאבים ברגל שמאל .בעזרת פיזיוטרפיסט ניסיתי לקום וללהתהלך ולא הצלחתי.רק לאחר 5 ימים בהם הואשמתי בפינוק בוצע צילום והאבמנה היתה בורג שלא הוכנס למקום ופגע בעצב .נותחתי שוב ולאחר כחודשיים נותחתי בשלישית לשם הוצאת הקיבוע .אני מצוייד בחוות דעת מומחה וחברת הביטוח ביקשה הליך בוררות .שאלתי היא מה הסכום שעליי לדרוש עקב נכות של 70 אחוז

יאיר סקלסקי, עו"ד

לא ניתן להשיב על שאלתך מאחר וחסרים הרבה מאוד פרטים המבססים את הנזק. שיעור הנכות הוא רק אחת הפרמטרים.