יפתח

התיישנות במקרה של רשלנות רפואית והאם עדיין ניתן לתבוע פיצויים?

דודתי היקרה נפטרה לפני 7 שנים בערך ומאז המקרה המשפחה לא עשתה דבר. הסיפור בקצרה: היא חשה ברע מספר ימים, לאחר שנבדקה ע"י רופאת המשפחה, נטלה כדורים משככים, התעוררה בליליה עם כאבים עזים בגוף והובהלה לביה"ח. שם לאחר מספר שעות הודיעו על פטירתה. המשפחה לא יודעת באמת, ממה נפטרה דודתי היקרה, הפצע עדיין פתוח וגם סימני השאלה כלפי רופאת המשפחה ובית החולים. אודה לכל עזרה או רעיון אפשרי

יאיר סקלסקי, עו"ד

התיישנות תביעות בגין רשלנות רפואית מתרחשת בחלוף 7 שנים בדיוק מיום האירוע. אם טרם חלפו 7 שנים עליכם למהר מאוד ולבדוק את נסיבות המקרה ולהגיש תביעה בטרם יחלפו 7 שנים. אם 7 השנים חלפו כבר ולא ידעתם שיכול והייתה רשלנות במקרה של דודתך, אז 7 השנים תחילות להיספר מהיום שהתחלתם לחשוד בכך.