נורית

ניתוח עיניים שנדחה מס' פעמים - אני יכולה להגיש תביעה?

Dcr עיניים הייתי צריכה לעבור ניתוח בשתי העיניים עקב חסימה של צינור הדמעות קיבלתי תאריך לניתוח אחרי 3 פעמים שדחו אותי הגעתי לבית החולים ששם אושפזתי עברתי את כל הדיקות לפני ניתוח. הכניסו אותי לחדר המתנה לפני ניתוח שאחרי 40 דקות מבשרים לי שאין ערכה ולא יכולים לנתח אותי אחרי שעתיים אומרים לי שאני משוחררת הביתה... עברתי עוגמת נפש שאני כבר לא יודעת מה לעשות

יאיר סקלסקי, עו"ד

אין ספק שדחייה חוזרת של ניתוח גורמת לעגמת נפש רבה אולם על מנת שיהיה זה כדאי להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית, צריך להיגרם גם נזק ממשי. במידה ודחיית הניתוח גרמה לך לנזק כמו קושי גובר בתפקוד או קושי לבצע את הניתוח אז ניתן יהיה לשקול הגשת תביעה בגין רשלנות רפואית.