ירון

כספים של קטין שהתקבלו כתוצאה מהסכם פשרה

לאחרונה התבשרנו,שבמסגרת הסכם פשרה ,אנחנו נקבל סכום כסף השאלה שלנו: 1. האם אנחנו כהורים שלו,זכאים לקחת מזה סכום,ואם כן אז כמה? 2. כיצד ואיך מגישים תביעה כזו לבית משפט לעניניי משפחה

יאיר סקלסקי, עו"ד

ירון שלום הסכום שהורי קטין יכולים ליטול מתוך כספי הפיצויים הוא זה שהוסכם בין הצצדים ואושר על ידי בית המשפט ששייך להם. זה לא שרירותי ולא קבוע אלא משתנה ממקרה למקרה. את הבקשה יש להגיש באמצעות המזכירות של בית המשפט לענייני משפחה. עורך דינכם שייצג אתכם יכול לעשות זאת בנקל. בהצלחה