רחל

מום תורשתי דומה לעובר המועבר על ידי האם

הוגדרתי מקטנות כפגועת שיתוק מוחין. עזרו לי להכנס להריון והתינוקת נולדה עם סממנים כמו שלי. חולשה בשרירים מתקדמת. עכשיו נאמר לי שהאבחנה שלי היתה מוטעת כי שיתוק מוחין הוא לא מתקדם. בזמן ההריון לא עשו לי בדיקות מקיפות כדי לגלות מומים אלא הרופא אמר שיתוק מוחין זה לא תורשתי. הטענה שלי לאור הצב שלי לא נשלחתי לנוירולוג לפני הלידה וחוסר בדיקות מקיפות גרמו לחולשה ועיכוב התפתחותי אצל התינוקת. אני מוגדרת כנכה 100 אחוז עם שרם " 188 אחוז. האם יש עילה לתביעה.תודה

יאיר סקלסקי, עו"ד

על פני הדברים נראה שבהחלט כן. למעשה נראה שישי לך שתי עילות, אחת בגין נזקייך שלך (אם קיימים) בשל אבחון שגוי והשניה בגין נזקיה של בתך. ניתן ליצור קשר עם משרדי ב - 03-7518405 יאיר סקלסקי, עו"ד