יוסי

שברים/שקעים בארובות העיניים

שלום, לא מזמן גיליתי שחבלות מהילדות גרמו לי לשברים בשתי הארובות(כנראה התאחו השברים וקשה לראות בצילום סיטי, אבל עדיין יש שקעים במישוש האיזור) הלכתי לרופאים פרטיים אוקולופלסטיקאים שהציעו לי ניתוחים קוסמטיים ועברתי אצל שניהם ניתוחים בשתי העיניים של הרמת עפעף והורדת עפעף בעין הנגדית. בקיצור בתמימות סמכתי עליהם והלכתי עם עצתם, עשיתי סה"כ 3 ניתוחים אחד אצל רופא ושניים אצל רופא שני. כיום לאחר שגיליתי לאחר שנים לגבי החבלות שקרו בעבר הם טוענים שהם לא מוכנים לנתח את הארובות ואין קשר לטענות שלי . הגרסה שלי היא ברור שיש קשר לחבלות ולשקעים שנוצרו בשתי הארובות למצב העיניים חוסר סימטריה מכיוון שהעצמות עצמן נפגעו ולדעתי לא היה צריך לגעת בשרירי עפעפיים גם מיותר לגמרי וגם סבל של בזבזו זמן, החלמה מכל ניתוח וסבל מיותר. עכשיו ברור שאני בא אליהם בטענה שיש שברים/שקעים בארובות והם לא יסכימו איתי כי אני אוכל לתבוע אותם על רשלנות, האם אני צודק? תודה.

יאיר סקלסקי, עו"ד

יוסי שלום, התשובה לשאלתך קצת יותר מורכבת מכן ולא פשוטים. להשלמת התמונה חסר לי פרט מהותי והוא כיצד התגלו לך השברים הישנים. על כל פנים במידה והשברים היו קיימים וגרמו לניתוחים להיות מורכבים יותר או שהשברים הוו קונטראינדיקציה לביצועם, יתכן שיש בסיס לתביעה. יאיר