לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
גול סרחאן

שאלה משפטית בתביעת רשלנות רפואית

הגשתי תביעה רשלנות רפואית לפי חוות דעת פסיכיאטרי בטעות באבחון בין סכיזופרניה למניה והיום אני מקבל שוב מהפסחכיאטרים שאין לי בכלל מחלה והאבחנה של המניה גם זה טעות! בקיצור אין לי לא מניה ולא סכיזופרניה וחוות הדעת שיש לי היום שאני בריא מבחינה נפשית. השאלה מה אני צריך לעשות לגבי התביעה שהגשתי והיא בשלב מתקדם שצירפתי לכתב תביעה חוות דעת פסיכיאטרית שיש טעות באבחנה של סכיזופרניה שאני לא סובל ממנה אלא שיש לי מניה ועכשיו אני מקבל חוות דעת שאין לי אפילו מניה ואני בריא לחלוטין נפשית? עו"ד שמייצג אותי בתביעה אומר שאי אפשר להגיש בשנית חוות דעת סותרת חוות דעת שהגשנו והבעיה עכשיו בבית המשפט היא בעיה משפטית! אני רוצה להזכיר שהאבחון הנפשי לא כמו הפיזי שבודקים ומרגישים עם בדיקות דם וצילומי רנטגן והדמיה. מכאן אני חושב ואומר שלא עולה על הדעת ובית המשפט לא יתיר לי להביא את האבחנה הנכונה בפני כבוד בית המשפט!!! אשמח לקבל ייעוץ לגבי זה... תודה

יאיר סקלסקי, עו"ד

סרחאן שלום, באופן עקרוני ניתן להגיש חוות דעת מתקנת לבית המשפט אך יש לקחת בחשבון טענת התיישנות וכן ששינוי בגרסה עלול להוריד מתוקף התביעה. בכל מקרה יש לשקול את ענינית לכל מקרה ובדכ עורך הדין הבקיא בתביעה יכול להשיב טוב יותר מעו"ד מייעץ. כמו כן העובדה שקשה מאוד לאבחן את מצבך מעלה ספק באשר לרשלנות באבחון. עם זאת נדמה לי שהמידע הנ"ל, אם התקבל באופן מסודר, יגיע גם לנתבעים לכן עליכם לשקול היטב את אופן המשך ניהול התביעה. יאיר

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית