יפית

לידה ושני ניתוחים ואחכ העברה לביח נוסף כאשר אינם מוצאים את הבעיה

בתי עברה לידה והרופאים לא בדקו ממה נובעים הכאבים אחרי סבל וכאבים ולאחרי 2 ניתוחים קשים כאשר ביהח ידע שלא יוכל לבצע יותר ממה שעשה העבירה לביח אחר

יאיר סקלסקי, עו"ד

השאלה כללית ולא מובנת. באופן עקרוני על מנת לקבוע שהייתה רשלנות צריך להראות שהניתוחים היו מיותרים או שבית החולים ידע מראש שלא יוכל לטפל בבעיה. מאחר ואני מניח שמצב הדברים אינו כזה ושבית החולים סבר יוכל לטפל בבעיה והעביר את ביתך להמשך טיפול בבית חולים אחר לאחר שהמצב הסתבך אזי הוא פעל נכון.