רעות

אי הבחנה במום בעובר כתוצאה מכך נולד ילד עם חור בגב שעבר ניתוח וכנראה ישארו הרבנ בעיות בעתיד כגון אי שליטה בצרכים ונכות ברגל שמאל עד כמה שידוע עד כה

אני לאחר לידת תינוק בשבוע 31 עם מום בגב... אני מעוניינת לתבוע את כללית. הסיפור די ארוך לרשום אותו. אשמח לייעוץ עם עורך דין על מנת לדעת אם יש לי קייס. לרוב טוענים שכן רוצה אישור ממישהו מוסמך כדי להמשיך...

יאיר סקלסקי, עו"ד

רעות שלום, אני מניח שמדובר בספינה ביפידה. אנא תצרי קשר עימי במשרד, מחר החל מהשעה 0800. 037518405