רונית פטל

פריצת דיסק -האם קיימת רשלנות רפואית?

לאחר C.T שהראה בלטים בגב , החלו הרדמויות ונימולים של הרגל במשך כחצי שנה בהם האורתופד לא הסכים לשלוח אותי ל-MRI . ביקשתי אינספור פעמים שאולי המצב מחמיר והוא טען שזה כנראה דלקת עד מצב שלא הצלחתי לדרוך על הרגל. כשפניתי לרופא באופן פרטי והופניתי ל- MRI נצפתה פריצת דיסק גדולה מאוד שלוחצת קשות על שורש העצבים ובבדיקת EMG ,נזק שנגרם לעצב ברגל בגלל לחץ ממושך..

יאיר סקלסקי, עו"ד

בהחלט נשמע שמדובר באבחנה שגויה ובהימנעות מביצוע בדיקות שהיה בהן כדי להגיע לאבחנה נכונה. במקרה כזה אכן ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית. במקרה ואכן נגרם נזק עצבי קבוע וניתן להוכיח כי העיכוב באבחון ובטיפול הם שגרמו לנזק, מדובר בתביעה מבוססת ויתכן אף משמעותית.