ניב

נזק מטיפול תרופתי שנעשה במכוון

שלום, הכריחו אותי מזה שנה ליטול פרפאנן לטענתי הכדור גרם לי לרגישות לשמש. מאחר ואני כהה עור וצבעו השתנה לבהיר בעקבות פרפאנן נגרם לי נזק תדמיתי בציבור בושה וחרפה לטענתי מדובר בשערורויה. שהרופאים ובני משפחתי רצו בכוונה לגרום לי לרגישות בחשיפה לשמש.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, לטיפולים רפואיים שונים יכולות להיות תופעות לוואי שונות. במידה וקיבלת טיפול שלא היית זקוק לו ושגרם לך לנזק ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית, אפילו אם הנזק הוא חלק מתופעות הלוואי הידועות.