ישראל

אי הפנייה של קופת החולים לטיפול במחלקה לנפגעי ראש

עברתי ת.ד ונוירולוגית רשמה הפנייה ללוינשטיין למחלקת נפגעי ראש אך נאמר לי שלא עובדים איתם.לא הוצע לי תל השומר שמאוחר יותר הבנתי שכן עובדים איתם.לפני כמה שנים רשמתי פנייה על כך למנכל הקופה.בתגובה קיבלתי מכתב שעלי לפנות לחברה בה עבדתי בעת התאונה שבהגדרתה הינה תאונת עבודה.שנים לשלם לקופת החולים וכשצריך אני צריך לבקש מחברה בה עבדתי?

יאיר סקלסקי, עו"ד

לא הבנתי עד תום את השאלה אך אוכל להשיב באופן כללי כי כל אדם זכאי לקבל את הטיפול הרפואי לו הוא זקוק ואין זה רלוונטי מה הגורם למחלתו. הטיפול הרפואי ינתן באמצעות קופות החולים על ידי מוסדות עימם יש להם הסדר. לעיתים גם על ידי מוסדות שעימם אין הסדר.