ישראל

טיפול נטורופתי שלא צלח

אחרי סבל ממושך במבמערכת העיכול פניתי בעצת מישהו לנטורופטית שאיבחנה אותי בדלקת והביאה לי תוספי תזונה שונים לאחר כחודשיים טיפול המצב החמיר ולא נראה פתרון באופק למעשה שילמתי לה אלפי שקלים על הפגישות והתוספים שלא רק שלא הועילו אלא גרם לי לסבל ממושך בתקווה שהטיפול יעזור השאלה שלי אם אפשר להגיש תביעה על כספי ועל העוגמת נפש ???

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, דיני הרשלנות הרפואית חלים גם על מטפלים ברפואה המשלימה ובמידה והוענק לך טיפול מיותר או כזה שלא הועיל ושניתן היה לדעת שלא יועיל, ניתן להגיש תביעה בגין רשלנות רפואית.