אנונימית

אינטראקציה מנוגדת בין תרופות וכוונת זדון של רופאה מטורפת

גליתי היום שלטימוניל ואריפליי יש אינטראקציה מנוגדת ואני לוקחת אותם יחד במשך שנה וחצי!! הלילה אני לא מצליחה לישון בגלל זה ,הפסיכאטרית מטורפת ,היא ניסתבה לפגוע בי,לא תגיד טעות ,שנה וחצי !!!,האם זה סביר לקחת ארפליי 20 +טימוניל 600 ריטרטד ,כשלוקחים ארפליי 5 וטימניל שש מאות יחד בבוקר ובערב ארפליי 15 וויטמין די? בבקשה אבקש תגובה מהירה,אודה על כך מאוד.

יאיר סקלסקי, עו"ד

השאלה היא שאלה רפואית ואין לי ידיעה האם מותר ליטול את התרופות הנ"ל ביחד. במידה ואכן קיימת התווית נגד ובמידה וזה גרם לנזק ישנה עילה בגין רשלנות רפואית.