יהודית

רשלנות רפואית בבית חולים

אמי אושפזה באיכילוב. היה לה ארוע מוחי תפקדה בידיה ורק רגל שמאל היתה בבעיה לא טופלה בנושא הזה והיתה במיון 15 שעות ללא טיפול ואחר כך בפרוזדור של פנימית ללא מעקב וללא טיפול. בגללם קבלה פצעי לחץ רבים שלא טופלו. לא טופלה בסכרת שלה כראוי ולכן קבלה היפוגלקמיה פשוט אבדה הכרה והם טענו שהיא ישנה בצורה כזאת שאפילו צביטות לא העירו אותה.גרמו לאמי סבל וכאבים קשים ועל כך אני רוצה לתבוע אותם.

יאיר סקלסקי, עו"ד

נשמע, על פני הדברים שבהחלט יש מקום לבחון אפשרות של הגשת תביעה ברשלנות רפואית