יהודית

אמי נפטרה בגלל פצעי הלחץ שבגלל בית החולים נוצרו ולא טפלו בהם.היה לה ארוע מוחי והם לא נתנו כדורים לדלול דם וכך קבלה שוב ארוע מוחי חזק ושוב בלי טפול

חוסר טפול בטרוע מוחי ובפצעי לחץ שגרמו למות אמי

חבל על הזמן לדעתי

עם כל הכאב והצער, היה לנו מקרה דומה, יש טעויות איומות, אבל תמיד הרופא יטען שמתבה הקודם של החולה ומחלות הרקע היו כבר ולא ניתן היה לצפות או ןמנוע שבץ חוזר, אלו סוג המקרים שבסוף צגיעים להפסד התביעה או לפשרה בסכום מאוד קטן, אחרי הוצאת כסף על חוות דעת וזמן בתי משפט, אם בכלל. צריך לזכור שהגיל מחלות רקע הם בסיס טבעי לשבץ ושבץ חוזר. בעיני ההליך המשפטי גורם טראומה וסבל מתמשך למשפחה והעמקת הכאב. ובעיני גם חילול כבוד הנפטרת זו דעתי. כי הפיצוי קטן מאוד. אבל זו בחירה של המשפחה.

יאיר סקלסקי, עו"ד

עצוב. נראה שאכן יש בסיס לתביעת רשלנות רפואית.