סיון

ניתוח עמוד שדרה..........

אבא שלי עבר ב16/4 ניתוח lumbar and lumbosacral fusion posterior technique אבל אין שום הטבה במצבו הוא טוען שיש לו הרדמות ברגל לא מרגיש אותה (היה לו גם לפני) כאבים בישבן וכאבי גב חזקים. כרגע מאושפז מטופל בסטרואידים ללא הטבה מחכה לmri הגיעו תשובות ביום שלישי שוחרר ברביעי כרגע מועמד לניתוח שני בשבוע הבא תוצאות הmri הגיעו ויש פריצת דיסק נוספת בL3 אני שואלת איך לא שמו לב לזה לפני עבר ניתוח ב16/4 אחרי תוצאות של סיטי עמוד שדרה אודה לתשובה תודה.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שאלה בהחלט טובה. אם בבחינה מחודשת של הדיסק נגלה שניתן היה לאבחן את הפריצה קודם לכן, הרי שניתן יהיה לבחון אפשרות של תביעה בגין רשלנות רפואית.