דני

חוסר קבלת טיפול רפואי, רשלנות רפואית?

שלום, יש לי בעייה של חוסר סמטריה בעצמות הפנים עקב חבלות ילדות. עצם הזיגומה(לחי) שקועה בימין הגורמת לבלט עין מראה לא אסטטי. לסת עליונה שמאלית שקועה הגורמת לשקע עין שמאל והטייה של הסגר הלסת העליונה. אני חבר קופ"ח כללית...הבתי חולים לא נותנים לי טיפול. אני מעוניין לקבל טיפול ולא יכול להישאר במצב הזה, האם יש לי עילה לתבוע רשלנות ולקבל טיפול?

יאיר סקלסקי, עו"ד

במידה וישנה התוויה רפואית למתן טיפול והטיפול מצוי בסל והוא נמנע ממך, יש עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית.

דני

שלום, אפשר לבדוק את זה משפטית, ע"י מומחים בעזרתך?

יאיר סקלסקי, עו"ד

מס הטלפון במשרדי הוא 037518405