אנונימיי

ניתוח אף שניוני כושל!!!! האם יש עילה לתביעה האם אני נקראת נכה??

עברתי ניתוח אף בגיל 17 האף היה ארוך עדיין ... לאחר כ8 שנים בגיל 25 החלטתי לעבור ניתוח נוסף לפני חתונה והרופא אמר שאין בעיה זה 99 אחוז הצלחה רק הוא לא אמר לי שתיהיה לי פגיעה באף אני לא מרגישה את נחיר ימני והשפה העליונה כואבת לאחר ניתוח אף שני אצל רופא אחר אני מרגישה שאין לי תחושה בנחיר ובשפה העליונה בחלק הימני אני כוליום מעסה את האזור וזה גורם לי לכאבי ראש!!! האף נראה זוועה הוא לא תיקן כלום אמר שאת קצנ פה האף יעדן ועשה לי אף נפוח עם שני פרופילים לא זהים אני סובלתמאי תחושה בצד הימני לא יודעת למי לפנותמתביישת בעצמי!!! אני חייבת עזרה אני רוצה לתבוע אותו באתי אליו הוא אמר שאין הצלחה לפעמים ואין מאה אחוז אז למה הבטיח לי???? גרם לי לשיתוק בצד הימני שמישהו יעזור לי בבקשה !!! למי פונים לחוות דעת משפטית ולאיזה עורך דין ??? לא יכולה להתמודד עם זה אני כבר לא מצטלמת מבושה!!!!

יאיר סקלסקי, עו"ד

במידה והניתוח השני לא בוצע על פי פרקטיקה רפואית מקובלת או שהייתה התווית נגד לביצועו או שלא הוסברו לך הסיכונים אכן ישנה עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית.