אייל גולדי

ניתוח שהרס לי את החיים

בבקשה עזרה. עברתי ניתוח לתיקון מחיצה באף לפני שנתיים אצל רופא מומחה כביכול. נוצר לי נקב במחיצה בגודל סנטימטר מהניתוח (מקרה נדיר) .. הניתוח הקל יחסית פגע לי באיכות החיים, היום אני מתקשה לנשום, האף יבש כל הזמן ומסריח מאוד. אני לא זוכר על מה חתמתי לפני הניתוח אך מבדיקה שעשיתי זה סיכון נמוך אך קיים בניתוח. אני מוציא מאות שקלים כל חודש על שטיפות של האף ואני חושב שהריח הרע והיובש והאף הסתום ישאר לי ככה כל החיים. מה אני עושה? האם ניתן לתבוע את הרופא המנתח? האם יש לי קייס ? החיים שלי נהרסו בגלל הניתוח. אודה לעזרה!!

יאיר סקלסקי, עו"ד

נשאיר את סוגיית החתימה על מסמך ההסכמה בצד בשלב זה שכן נדרשת בדיקה עובדתית של המסמך. באשר לאפשרות התביעה במקרה של התרחשות סיכון ידוע (במקרה שזה אכן סיכון) תעלה השאלה מה נעשה עמ למנוע את הסיכון. במידה וימצא שלא נעשו כל הפעולות הדרושות עמ למנוע את הסיכון או שנעשו פעולות לא תקינות, ניתן יהיה להגיש תביעה גם במקרה שהסיכון כתוב בטופס.