מירי בשרן

ניתוח קטרקט והאם יש פה תיק לרשלנות רפואית

חמי בן 72, עבר בעינו הימנית ניתוח קטרקט באופן פרטי בביהח נארא, ברקע חולה סכרת. לאחר הניתוח שהה כחצי יום השגחה בביהח שלאחריו השץחחר לביתו. לאחר כיממה בבית החל לסבול מכאבים חזקים בעינו עד כדי הגעה למיון וולפסון, שם התברר כי יש לחץ תוך עיני מוגבר בגלל שאריות זגוגית ככל הנראה בגלל המנתח שניתח אותו. הנל לא עידכן,לא אמר כי זה המצב, לא הדריך על תופעות לוואי. המצב כיום, כשנה לאחר הניתוח באופן פרטי, ולאחר ניתוח נוסף בבית החולים וולפסון להוצאת שאריות הזגוגית, ישנה פגיעה בקרנית ואיבוד של הראייה כ-90%/80% בעין ימין. האם יש פה מקרה לתביעה??

יאיר סקלסקי, עו"ד

נשמע, על פני הדברים, שבהחלט ישנה עילה להגשת תביעה בגין התרשלות בטיפול.