מירבב

ניתוח קיסרי רשלנות רפואית

שלום רב, ב-13/10 ילדתי בניתוח קיסרי (קיסרי חירום) על רקע אי התקדמות ועליית חום אימהי. כעבור שישה שבועות הגעתי לביקורת אצל רופא נשים, והתברר שנשארה שארית שיליה ברחם. כעבור שבועיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית, באותו בי"ח… לאחר שבוע, הלכתי מיוזמתי לביקורת אצל רופא, והתברר כי הושארו אצלי בגוף!! חמישה פדים בתום ההליך של ההיסטרוסקופיה. האם יש כאן עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית?

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, בפשטות - בהחלט כן. יש עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית. עם זאת יש לבחון היטב את היקף הנזק (מעבר לפגיעה הברורה באוטונומיה שלך) ואז להחליט כיצד ומתי לתבוע. בהצלחה