אריק פ

אבחנה מוטעת וניתוח שלא לצורך

אני חולה ריאות copd חליתי ב 98 אחרי שהתאוששתי מההנשמה שבה הייתי 3 שבועות היה לי קושי בנשימה שבעיקוותיו רופא הריאות שלי חשב שיש לי היצרות בקנה הנשימה ועברתי 6-7 פרוצדורות לייזר בקנה הנשימה וכשהוא התייאש ממני הועברתי לרופא אף אוזן גרון שניצל אותי שכרת לי את הרטנואיד והרס לי את הקול והיום אני צרוד. וכל זה ניפטר כשרופא הבין. שכל הבעיה שלי היא בראש ופתאום לא היה לי קושי בנשימה השאלה אם אפשר לתבוע את השרלטנים ששיחקו לי בגוף

יאיר סקלסקי, עו"ד

מובן כי אבחון שגוי של בעיה רפואית ומתן טיפול בעקבות אותו אבחון יכול להוות בסיס לתביעה בגין רשלנות רפואית.