יוני פ

איחור באבחון סרטן ריאות

אשתי פנתה במשך 3 שנים לרופא המשפחה בגלל בעיות נשימה, שיעול, וחום שחזר על עצמו. כל פעם אבחנו שיש לה אסטמה/ סינוסיטיס או בעיות נשימה אחרות ובסוף התברר שיש לה סרטן שהתגלה בשלב 3 ובסוף היא נפטרה. כל הסיפור הזה היה לפני 6 שנים, האם עדיין אפשר לתבוע?

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, מאחר ומועד ההתיישנות בתיקי רשלנות רפואית הוא 7 שנים אז כדאי להזדרז. איחור של 3 שנים באבחון סרטן ראות יכול להוות, על פני הדברים, בסיס איתן לתביעה בגין רשלנות רפואית.