yosef

חוות דעת של רופא מארה"ב

לכבוד כבוד העורך דין אני שוקל להגיש תביעה לרשלנות רפואית ולהכין חוות דעת של רופא מארה"ב, האם לשם הגנה על חוות הדעת שלו בבית המשפט, הרופא יהייה חייב להגיע לישראל או שהוא יוכל לעשות זאת ב זום באם הוא יצטרך תודה יוסף

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, מאחר ואין לי פרטים על התיק עצמו, תשובתי תהיה תאורטית בלבד. לכתחילה, עדיף לא לבסס תביעה על חוות דעת רפואית מחו"ל ונכון לעשות מאמץ למצא מומחה ישראלי. תאורתית ניתן לגבות עדות בהועדות חזותית (ZOOM) אולם אתה צפוי להיתקל בקשיים, גם מצד הנתבעים, גם מצד בית המשפט וגם בקשיים טכניים בגביית והבנת העדות. בכל מקרה, בהצלחה, יאיר