אבריאלה

למי עליי לפנות במקרה הבא

נודע לי שבמחשב קופת חולים נוספה לי אבחנה של דיכאון. במחשב לא מצויין מי הרופא שנתן האבחנה ומתי (באיזה שנה) ניתנה. למי עליי לפנות במקרה בו אני מעוניינת שימחקו את האבחנה, כי זה טעות מעולם אף רופא לא אבחן לי דיכאון, ולחילופין במקרה בו אני דורשת שיציינו במחשב את התאריך שבו ניתנה האבחנה. תודה רבה

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, ניתן לפנות להנהלת המרפאה שתעביר את הפניה להנהלת המחוז עמ שתמחק את האבחנה, בהנחה כמובן שהיא אכן אל נכונה. אני לא יודע אם ניתן לכתבו ברשומה את מועד האבחנה אך את בהחלט זכאית לקבל אותו מקופת החולים.