יריב ג

שרות מכבי גרוע לזימון תורים

הסיפור שלי קצת ארוך וקצת מורב (כמו בטח רבים אחרים) ויהיה קל יותר אם מישהו יתקשר כדי להבין את המצב לעומק. אבל בכותרות: 1. רופא המשפחה שלי שטיפל בי 15 שנים הפסיק לקבל. אינני מצליח למצוא רופא טוב אחר במקומו. שרות זימון תורים לא מסוגל לקבוע לי תור לשום רופא שאני בוחר ואני כבר שבועיים לא מצליח להשיג תור. אני זקוק בדחיפות לקבל מרשם לכדורים נגד תרשת העורקים שמצאו לי!!! בעתיד תהיו חשופים לתביעת הזנחה בנושא הזה. 2. נציגי המוקד (כולל בכירים שבהם) מבטיחים הבטחות באוויר שיחזרו אלי עם תשובות ולא חוזרים. למה? כי הם יודעים שהאזרח הפשוט לא יכול לעשות נגדם כלום. יש להם תרוצים מפה ועד הירח למה לא חזרו. הם יודעים בוודאות שבחיים לא יהיה מצב שאדבר איתם ישירות שוב ולכן הם מרשים לעצמן לעשות כראות עינייהם. 3. רופאי המשפחה הטובים תפוסים ולא ניתן להגיע אליהם בשום צורה. נשארו לי רק רופאים לא טובים.

יאיר סקלסקי, עו"ד

שלום רב, עיכוב במתן טיפול רפואי ובוודאי שעיכוב שנגרם מסיבה מנהלית, יכול להוות עילה לתביעה בגין רשלנות רפואית. מציע לפנות להנהלת המחוז על מנת להקטין את הסיכון לנזק ולהקדים קבלת טיפול.