רות ישראלי

בקשה.תעוד והוכחת נוכחות

לעו"ד שלום רב תודה על הפורום והאפשרות לפניה. מבקשת לשאול. איך אני יכולה להוכיח שבעלי היה איתי בזמן ובמהלך הלידה ? האם המרכז הרפואי מחוייב לתעד ולרשום נוכחים / מלווים בשלבי הקבלה במיון ו/או בחדר לידה ? ברשותך.מנסה לחשוב על אפשרויות להוכיח? בתודה מראש על התייחסותך בכבוד רב

יאיר סקלסקי, עו"ד

ערב טוב, מתנצל על התשובה המאוחרת אך היה נדמה לי שהשבתי עליה. בכל אופן בדוח הסיעודי אמור להיות מצויין אם יש מלווה וכן באמצעות תצהיר שמפרט אירועים שרק מי שהיה נוכח יכול להעיד עליהם. בהצלחה יאיר