אנאלה

הרדמה כללית קבלת מהלך הבדיקה

שלום אני מכוניינת לקבל מבית החולים את מהלך הבדיקה והניטור שבני עבר במהלך בדיקת MRI שבוצעה בהרדמה כללית. אני לא מדברת כרגע על רשלנות כלשהי אלא שהוא התעורר עם סימני כוויות/מכת חום בפנים, סימנים מוזרים מפוזרים לא סתם סומק, מה שיכול להיגרם מ: תגובה אלרגית חמורה לחומרי הרדמה/למסכה/לחומר ניגוד שמחייבת הרחבת בירור כדי להימנע מכך להבא. או התחממות רקמות מסוכנת בגלל בדיקה ממושכת, שהיתה צריכה להיפסק בזמן. כך או כך אני לא רוצה רק פיענוח של הבדיקה אלא את הדוח שהמרדים/אחות ממלאים במהלך הבדיקה עם פרוט מדדי הגוף והכל יש לזה חשיבות רפואית. האם יש כזה דוח או שהמרדים רק עוקב אחרי המכונה וזהו? איך ניתן לקבל בלי לעורר אנטיגוניזם והסתרה? תודה רבה.

יאיר סקלסקי, עו"ד

ערב טוב, כל אדם זכאי לקבל העתק מהרשומה הרפואית המלאה שנערכה בעניינו. עמ לעשות זאת תפנו למחלקת רשומות רפואיות בבית החולים שבו בוצעה הבידה. אכן צריך להיות גם דוח הרדמה. בהצלחה, יאיר