מירית

רשלנות רפואית בניתוח בקע

היי, עברתי ניתוח קיסרי שני, ונותרתי עם צלקת שקורסת פנימה בבטן, דבר שאסטתית מאוד פוגע בי. פניתי למנתח (שהיה פרטי) והוא רק שלח אותי לפיזיותרפיסטית צלקות ואמר שאין מה לעשות זה חלק מהסיכונים בניתוח. האם זה משהו שנכנס בגדר רשלנות רפואית? האם המנתח יכול לשלח אותי כלאחר יד? ברור לי שיש סיכוי שאעבור מתיחת בטן מתישהו כי אסטתית אני לא משלימה עם המצב.

יאיר סקלסקי, עו"ד

צלקות הן חלק בלתי נפרד מכל ניתוח. כל אדם מצטלק באופן אחר ולא תמיד ניתן לצפות את התוצאה או המראה הסופי. רק במקרים קיצוניים מאוד ניתן לבוא בטענות למנתח על צלקת מכוערת. אינני סבור שניתוח קיסרי הוא אחד המקרים. יאיר