פינחס

האם ניתן לקבל פיצוי בגין רשלנות בבקע מפשעתי

עברתי ניתוח לתיקון בקע, אני איש מבוגר. יש לי כאבים איומים באזור "הפרטי" כבר המון זמן, התייעצתי עם כמה רופאים והם אומרים שיכול להיות קשר לניתוח שעברתי. הרופא שניתח אותי אומר שזה לא קשור אליו והניתוח עבר בהצלחה. אני הייתי שמח לקבל ייעוץ משפטי בנושא אבל אני לא יודע אם שווה לי בכלל להיכנס לזה אם לא אקבל פיצויים בסוף התהליך. איך אפשר לדעת?

יאיר סקלסקי, עו"ד

במידה ונגרם נזק עצבי שלא היה אמור להתרחש והוא לא חלק מסיכוני ניתוח בקע אז אכן ניתן לתבוע ברשלנות רפואית ולהיפרע פיצויים. עמ לעשות זאת על עורך הדין שתשכור להתייעץ עם מומחה רפואי בתחום שיבחן האם באמת הכאבים הם תוצאה של הניתוח וכיצד נגרמו.