לילי פדידה

חולה פסיכיאטרית קיבלה תרופת הרגעה ונפטרה

בת 49 מאושפזת תקופה ארוכה ובהמשך גם לסירוגין בבידוד במוסד, עם התפרצויות זעם ותגובות קשות אחרות. אחרי שקיבלה תרופת הרגעה על ידי אחד מאנשי הצוות ללא אישור רופא או מנהל המחלקה, מצבה התדרדר ונפטרה כמה שעות לאחר מכן. קיבלנו מכתב ניחום ובזה נגמר הסיפור. אנחנו חושבים שיש פה רשלנות ממדרגה ראשונה!

יאיר סקלסקי, עו"ד

מתן טיפול תרופתי ללא הוראת רופאה הוא אסור בהחלט. במידה וקיים קשר בין מתן התרופה לפטירתה אז בהחלט ניתן להגיש תביעה ברשלנות רפואית.