אבי

משפט בינלאומי , בקשה לאישור הפטר ויציאה הגירה מהארץ

עקב שהאזרח היה נרדף עבר התנקלות מעצר שווא כליאת שווא ורדיפה פוליטית לשווא עקב נאמנות ואזרחות למדינה דרוש אישור הגירה כפליט לחו"ל

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום אבי, אין צורך באישור הגירה – כל מה שאדם צריך כדי להגר הוא דרכון או תעודת מסע ואז הוא יכול לצאת מהארץ. איני מכיר "אישור פליט" שניתן על ידי המדינה ממנה מהגרים. אם המהגר טוען שהוא פליט המדינה אליה הוא נסע בודקת זאת ואם היא משתכנעת שהוא עונה על התנאים של פליט היא נותנת לו מעמד של פליט.