מןניקה

הטלת צו עיקול על חשבון בנק בחו"ל

שלום וברכה אבקש לדעת כיצד ניתן להטיל צו עיקול על חשבון בנק בגיאורגיה בגין חוב . חשבון הבנק הוא ע"ש חברה בבעלות תושב ישראל תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום מוניקה, כדי להטיל עיקול על חשבון בנק בגיאורגיה יש לפנות לבית משפט גיאורגי. יכול להיות – תלוי בנסיבות הספציפיות – שיהיה ניתן להוציא בארץ צו מניעה שיאסור על החברה למשוך כספים מהחשבון שלה, אבל לא נתת מספיק נתונים בקשר לכך.

מוניקה

א. תודות ב. לאילו נתונים התכוונת ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

צריך לדעת מי החייב, מה מקור החוב, האם יש פסק דין, צריך לבדוק את כל המסמכים הקשורים.

מוניקה

הבנתי , תודה