גיא ניר

תביעה נגד חברת קרוואנים גרמנית

שלום רב לפני מספר חודשים טיילנו באירופה במסגרת טיול קרוואנים משפחתי. את הקרוואן שכרנו באמצעות חברה ישראלית אך החברה עצמה נמצאת בגרמניה. כשהחזרנו את הקרוואן חייבו אותנו בסכום של 900 יורו בגין לכלוך שלטענתם היה בקרוואן. מצידנו יש טענות רבות על התנהלות החברה. אנו מעוניינים לתבוע את החברה. תודה גיא ניר

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום גיא, תביעות בסדרי בגודל שאתה מציין אינן כלכליות - ההוצאות הכרוכות בניהולן יעלו על שוויין. הדבר נכון שבעתיים לגבי תביעות שיש לנהל בחו"ל, שעלותן תהיה יקרה יותר מתביעות שינוהלו בארץ. אם אין לך טענות נגד החברה הישראלית - אני מציע שתעבור על העניין. אם יש לך טענות נגד החברה הישראלית, אתה יכול לנסות לתבוע אותה בביהמ"ש לתביעות קטנות.