מנשה

הדרך המהירה והקלה ביותר להעברת כסף

שלום הבת שלי לומדת בפולין היא סטודנטית שם. היא נקלעה לבעיה כלכלית שם וצריכה שאעביר לה כסף מהר. אין לה שם חשבון בנק משלה. באיזה דרך הכי מהירה וללא בעיות אני יכול להעביר לה סכום של 4000 יורו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מנשה, שלום רב, הדרך הנוחה ביותר להעברת כספים היא באמצעות Western Union בכל סניף של הדואר. יש חברות נוספות הנותנות שירות זהה (אמריקן אקספרס, מניגרם ואולי עוד). כולן מאפשרות להעביר מזומן לחו"ל ובתך תוכל לקבל את הכסף בפולין דקות ספורות לאחר שתבצע את ההעברה.