נדב

חזרה לגרמניה כשיש חותמת שחורה בדרכון

בשנת 1992 קיבלתי חותמת שחורה בגרמניה, לאחר טיול ועבודה שארכו קצת מעל המותר. האים אני רשאי להיכנס לגרמינה היום? הנושא מאוד מטריד אותי הואיל ואני נדרש ליסוע לגרמניה במסגרת עבודתי כמהנדס בחברה רפואית הסיבה שאני שואל את השאלה הואיל ואני נשלח מטעם עבודתי לגרמניה. יש לציין שנכנסתי לכל מדינות אירופה (צרפת הןלנד יוון) כמוכן יש לי ויזה לארה"ב בברכה נדב

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

נדב, שלום רב, אתה צריך להתייעץ עם עו"ד גרמני או לשאול באופן ישיר בקונסוליה גרמנית בארץ. בהצלחה