ערן

פתיחת סניף של חברה ישראלית בחו"ל

האם פתיחה של סניף בחו"ל של עסק שפועל בארץ זה כמו לפתוח עסק חדש בחו"ל?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ערן, שלום רב, באופן עקרוני, סניף בחו"ל של עסק ישראלי צריך להתאים לחוק המקומי, לרבות רישוי עסק, תכנון ובנייה, הוראות בטיחות, חוסן פיננסי ורגולציה, כך שניתן לומר כי זה דומה להקמת עסק חדש. על כל פנים, אני מציע להתייעץ עם מומחה לפני פתיחת הסניף, כדי לוודא שאתה עומד בכל הדרישות, וכן כדי לוודא שאין "הפתעות" שיפריעו לסניף לפעול כפי שאתה מתכנן. בהצלחה