אחיה בן דוד

החזר כספי בקניה מאתר בחו"ל

שלום וברכה, רכשתי באתר אליאקספרס מוצר בשווי 197.5 דולר, המוצר לא היה כנדרש והוסכם עם המוכר כי אחזיר לו את המוצר והוא יתן לי חזרה את כספי, אכן החזרתי לו את המוצר אך הוא החליט לקזז מהסכום 35 דולר, לאחר משא ומתן ארוך הוא ניתק קשר לגמרי ומתעלם כשהמוצר והכסף אצלו, אשמח לדעת באילו דרכים אפשר לנקוט בכדי להשיב את הכסף המגיע לי, תודה רבה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אחיה, שלום רב, הפתרון לבעייתך אינו בהליך משפטי כי עלויות ההליך יהיו גבוהות בהרבה מההפסד שלך. אני מציע לך להשתמש בכלי המחלוקות שהאתר מציע – זו הדרך היעילה ביותר מאחר ולאתר יש מנופי לחץ על המוכר.